Your code hereHFMtalentindex oefenen | Gratis Uitleg & Tips
11 november 2021 

HFMtalentindex oefenen

HFMtalentindex oefenen

Heb je op je droombaan gesolliciteerd en dien je een assessment uit te voeren om door te mogen naar de volgende sollicitatieronde? Dan draagt een goede voorbereiding bij aan de hoogste scores. Sommige bedrijven nemen assessments af om te onderzoeken of sollicitanten een match met het bedrijf, het team, de werkzaamheden en de openstaande functie zijn. Eén van die assessments is de HFMtalenindex. Wist jij dat je online kunt oefenen en je skills kunt uitbouwen voordat je het assessment ingaat? 

Inhoudsopgave

assessment training banner

Wat is een HFMtalentindex assessment?

HFMtalenintdex is een Nederlands assessmentbureau dat assessments en tools aan bedrijven verkoopt om aan het juiste personeel te komen. De test is speciaal ontwikkelt om achter de talenten van sollicitanten en huidig personeel in dienst te komen. Wil de recruiter of werkgever weten of een bepaalde sollicitant of personeelslid de functie van een manager aankan? Dan kan er van jou als sollicitant eerst gevraagd worden om een intelligentie en persoonlijkheidsassessment te maken. De assessments zijn geschikt voor functies in verschillende branches, waardoor je er zomaar eens mee te maken kunt krijgen.

In dit filmpje word de persoonlijkheidstest uitgelegd:

Oefentest HFM talentindex assessment

klik hieronder op de blauwe button om de oefentest HFM talentindex te maken.

oefentest maken

Tips om de HFM talenindex te oefenen

Heb je gesolliciteerd op je droombaan en krijg je te horen dat er een assessment aan de sollicitatieprocedure zit gekoppeld? Dan kan dit spannend zijn, maar gelukkig zijn er veel tips waarmee jij je perfect kunt voorbereiden op een hoge score. Allereerst is het belangrijk dat je begint met de HFMtalenindex oefenen. Neem het serieus en zorg ervoor dat je de vraagstelling leert kennen. Daarnaast is het belangrijk dat jij je tempo kunt opschroeven. Assessments hebben vaak een tijdslimiet, waardoor je tijdsdruk en stress kunt ervaren, wat je score niet ten goede zal komen. Weet van tevoren wat je kunt verwachten en speel daar slim op in door de HFMtalenintdex te oefenen.

Weet je dat een assessment over je persoonlijke (karakter)eigenschappen gaat? Doe je dan vooral niet anders voor dan je bent. Op die manier voorkom je dat de recruiter of het HR-teamlid denkt een goede match met je te hebben, terwijl dit later in de praktijk tegen blijkt te vallen. Daarnaast kan het helpen om de dag voor het assessment goed te slapen en voldoende te eten en drinken, zodat jij je tijdens het maken van het assessment volledig kunt focussen.

In dit filmpje vind je nog een paar persoonlijkheidstest tips:

Nog meer HFM talentindex oefenen

Wil je nog meer HFM talentindex oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketen.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen